GÜMÜŞHANE / KELKİT - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Bahçeli Evler Mah. Zübeyde Hanım Cad. No36 Kelkit/Gümüşhane
Vizyon
Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenme için her türlü çabanın gösterildiğinden emin olduğu, öğretmen-öğrenci-idareci- veli arasındaki ilişkilerin saygı, sevgi ve güvene dayalı huzurlu bir ortamın olduğu, tüm paydaşlarını sevgiyle kucaklayan, başarılarıyla ilçede en başta tercih edilen, her alanda ilde ismini duyuran TKY çalışmalarıyla ülkede kaliteli okul belgesi alma yolunda yürüyen, bölgenin lokomotif görevini üstlenen kurumu olmak.
Misyon
Milli eğitim temel kanunda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;Sağlam karakterli, dürüst,kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani,ahlaki değerlerle donanmış,ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan ve benimseyen,araştırmacı sorgulayıcı kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak. Öğrencilerin bilgili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazandırmak.
8:30 BAŞLAMA 15:00 BİTİŞ
Doğal Gaz
İlçe merkezinde ulaşım sıkıntısı yoktur.
Bahçelievler Mahallesi Zübeyde Caddesi No 36 KELKİT
İlçe Merkezindedir.İl merkezine 58 km uzaklıktadır.